PVC - Stijlvol, economisch, veilig en onderhoudsvriendelijk

PVC ramen, deuren en veranda's

Van romantisch en klassiek tot modern en strak , ramen en deuren zijn het visitekaartje van uw huis. Met ramen en deuren van ABJ haalt u comfort en licht naar binnen aan een prima prijs.

Omdat ramen en deuren dagelijks worden gebruikt, plaatsen we graag kwaliteit. Ons PVC-schrijnwerk wordt vervaardigd met de beste isolatie en het hoogste comfort gecombineerd met een hoge veiligheid. Andere sterke troeven om te kiezen voor PVC zijn stabiliteit, kleurvastheid en onderhoudsvriendelijkheid en het gamma aan kleuren, vormen en stijlen die beschikbaar zijn. Houtimitaties, bicolor combinaties, verschillende soorten beglazingen, panelen, krukken, scharnieren, e.d. worden door ons vakkundig verzorgd.

De innovatie staat ook niet stil. Moderne technieken met luchtkamersystemen en staal- of aluminium wapeningen zorgen er voor dat u alles heeft om u goed te voelen qua isolatie en beveiliging. PVC is een perfecte keuze voor iedereen die belang hecht aan wooncomfort.

ABJ ramen en deuren garandeert u producten en een installatie die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen zodat u jarenlang zorgeloos kan genieten.
Bekijk alvast een aantal van onze realisaties en neem contact met ons op om te zien hoe we u van dienst kunnen zijn.

Evy (0495) 89 88 56
Bart (0475) 91 42 15
Jan (0473) 86 07 16
Boterbloemlaan 3
2180 Ekeren
BTW: BE0477.162.794
Bank: BE43 1112 8230 9201

Copyright © A.B.J. Ramen & deuren