Onze Werkwijze

Werkwijze

     Vrijblijvende afspraak en advies

We komen graag bij u langs om te luisteren naar uw plannen en wensen.  Samen bekijken we welke materialen het best bij uw woning passen. Kiezen voor PVC, aluminium of hout? Wat met warmte- en geluidsisolatie, veiligheid en verluchting? We onderzoeken het huidige schrijnwerk en voeren al een eerste opmeting uit om een offerte op maat uit te werken.

Naast ons technisch advies, helpen we u graag verder met welke subsidies en premies u kan genieten.  U ontvangt na oplevering van ons alle documenten die u nodig heeft om de steunmaatregelen aan te vragen.

     Offerte op maat

Met de gegevens van de eerste opmeting gaan we aan de slag om een offerte uit te werken.  Bij nieuwbouw berekenen we volgens de bouwplannen.  We bezorgen u deze offerte en voorzien ruimte voor eventuele aanpassingen.

U bent overtuigd en kiest voor ABJ om uw ideeën te verwezenlijken? Op naar de volgende stap na ondertekening van de verkoopovereenkomst.

     Van vakkundige technische opmeting naar productie

We maken een afspraak voor een nauwkeurig gedetailleerde opmeting. Samen met u overlopen we alle details zoals afmetingen, draairichtingen, afwerking enz. Zo weet u precies wat u kan verwachten.

Na uw goedkeuring gaan deze plannen naar de producent, waar uw ramen en/of deuren op maat gemaakt worden volgens de strengste kwaliteitsnormen.  Enkele weken op voorhand maken we een afspraak voor de plaatsing van je nieuwe ramen & deuren.

     Plaatsing, afwerking en na-service

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van zaken plaatsen we uw ramen en deuren volgens de regels van de kunst. Met een aanvullende dienst van ABJ Ramen en deuren kunnen we ervoor zorgen dat alles netjes afgewerkt wordt met omkastingen of bepleistering. Zo hoeft u enkel nog zorgeloos te genieten.

U krijgt van ons een garantie van 10 jaar op de door ons uitgevoerde werken. Na de betaling van uw factuur bezorgen we u alle fiscale attesten en documenten om je bouw- en of renovatiepremies aan te vragen.

Na de oplevering kan je steeds bij ons terecht. Een vraag, onvoorziene omstandigheden, …? Contacteer ons, en we lossen het samen op.

Evy (0495) 89 88 56
Bart (0475) 91 42 15
Jan (0473) 86 07 16
Boterbloemlaan 3
2180 Ekeren
BTW: BE0477.162.794
Bank: BE43 1112 8230 9201

Copyright © A.B.J. Ramen & deuren